Wednesday 08th July 2020,
Buis & Stengs

Over ons

Ik ben Karel Buis en ik ben mijn eigen blog gestart samen met mijn compagnon Peter Stengs. Waarom? Omdat ik expert bent op financieel gebied en veel mensen vragen steeds aan mij waarom ik het zo interessant vind en waarom het me bezighoudt. Dit leg ik graag uit. Al heel jong was ik dol op cijfers, rekenen, verschillen uitzoeken etc. Ik wil altijd bekijken hoe mensen geld kunnen besparen, maar ook hoe dat een bedrijf winst kan maken. Continu ben ik bezig met financiële stukken. Ook komen mensen naar me toe met vragen of ik bepaalde zaken even uit wil zoeken.

Aangezien ik het leuk vind, en het gaat goed, deel ik mijn ervaringen en tips graag, zodat meer mensen er hun voordeel mee kunnen doen. Wil jij ook weten wat je allemaal kunt doen om te besparen of hoe je bijvoorbeeld sneller geld kunt verdienen? Dan kun je nu mijn blog in de gaten houden en je laten inspireren.

Als je vragen hebt, ik ben er voor je en zoals je weet, ik zoek het graag voor je uit! Voor alle financiële zaken moet je bij mij zijn!